Vil I have flere deltagere?

Der er i øjeblikket meget fokus på at få flere danskere til at motionere mere. Og som balletkender ved du godt, at ballet er noget af den bedste og mest varierede og udviklende motion, man kan dyrke. Nu kan I få hjælp til at eksponere jeres balletundervisning og balletfællesskab, når “Danmarks Motionsuge” inviterer til bevægelsesfest i uge 41.


1) Hvad er Danmarks Motionsuge?

Danmarks Motionsuge afholdes hvert år i uge 41 – lige op til skolernes efterårsferie. Tiltaget er finansieret via offentlige midler under kampagnen “Sammen i Bevægelse” og det er DR samt de store sports- og idrætsorganisationer i Danmark, der står bag. Formålet er at give alle danskere mulighed for at opleve nye former for bevægelse, de ikke har prøvet før.

Om

2) Hvorfor er det en god ide at deltage?

Danmarks Motionsuge er en god anledning for nye målgrupper og potentielle deltagere til at snuse lidt til balletaktiviteterne i jeres fællesskab. Det første skridt til at få nye deltagere med er skridtet ind på jeres dansegulv – og når I åbner dørene op til jeres dansestudie med gratis arrangementer og prøvetimer på begynderhold, får I nye deltagere i tale, der er nysgerrige, men måske ikke helt endnu har haft modet til at kaste sig ud i balletundervisning.

Når I deltager i Danmarks Motionsuge får I samtidig gratis eksponering og adgang til gratis PR-materiale til SoMe-opslag. På den måde får flere potentielle motionister øje på jer og på ballet som motionstilbud på lige fod med sport og idræt.


3) Hvordan kommer I med?

I kommer med i Danmarks Motionsuge ved at oprette jeres events og prøvetimer i den landsdækkende kalender. Organisationerne bag Danmarks Motionsuge har fået midler til at promovere og markedsføre det samlede katalog af tilbud, så på den måde får I gratis markedsføring og bliver eksponeret for potentielle deltagere, som ikke lige har tænkt på ballet som motionstilbud.


4) Hvad kræver det og hvor meget koster det?

Det eneste krav der er til de events og prøvetimer, I taster ind i kalenderen på Danmarks Motionsuges hjemmeside, er at de skal være gratis at deltage i. Samtidig er det gratis for arrangører at oprette aktiviteter i kalenderen – og I kan oprette lige så mange I vil. Så alt er gratis! Og som en ekstra bonus får I også adgang til gratis PR-materiale – både billeder, logoer, tekstforslag og meget mere – samt gode råd og guides til den bedste måde at markedsføre jeres balletfællesskab på.

Så det er bare med at komme i gang 😊

Med venlig hilsen

Charlotte de Neergaard
Formand for Balletforening Danmark

charlotte@balletforening.dk

PS. Billedet til dette BLOG-indlæg er lavet vha det tilgængelige PR-materiale for Motionsugen. Du kan sætte dit eget logo eller billede ind – sig til hvis jeg skal hjælpe dig med det 🙋‍♀️


Dette blogindlæg er sponsoreret af Balletforening Danmark og findes på Balletforening Danmarks BLOG i kategorien Balletfællesskaber


Se flere indlæg fra Balletforening Danmarks BLOG her ⬇

Offentliggjort af Balletforening Danmark

Balletforening Danmark er en landsdækkende interesseorganisation for balletfællesskaber og balletundervisere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: