Balletlegestue

Kreativ balletleg for børn

Balletlegestue er kreativ dans og leg for børn i alderen 2-6 år i fællesskab med voksne (pædagoger/forældre).

Vi leger os vej igennem dansen, sætter fantasien løs, synger, hopper, drejer og danser til den skønne, klassiske musik.

I balletlegestue er både børn og voksne aktive og med til at opleve det fantastiske balletunivers. Vi benytter gerne rekvisitter i form af fx bamser, dukker, udklædning og legetøj i vores kreative dans. Vi bruger samtidig vores sanser som afsæt til bevægelse og motorisk træning, mens vi skaber små fortællinger, udtrykker forskellige følelser, leger danselege eller efterligner eventyrfigurer, dyr og andre skabninger.

Ballettens musik – om det er enkle klaverstykker eller orkestermusik fra de store, berømte balletter som fx Svanesøen eller Nøddeknækkeren – danner optimal ramme og baggrund for udvikling af børns (og voksnes!) fantasi og kreativitet samtidig med at give inspiration til masser af sund motion og aktivitet.

Balletlegestue er en legende introduktion til motorik og rytmik baseret på klassisk dans og musik.

INDHOLD: Troldefest hos troldene Mik og Mak ▪ Linedans i cirkus ▪ Hoppe over det store hav ▪ Prinser og prinsesser på slottet ▪ Vuggevise ▪ Mester Jacob ▪ Og meget mere …

Balletlegestue er udviklet af pædagog og balletpædagog Sofie Blond i samarbejde med Charlotte de Neergaard, initiativtager til Balletforening Danmark.

Skriv til koncept-ejer
sofieblond@gmail.com

Her finder du Balletlegestue:

FIND MERE

Balletlegestue 🩰 “Mester Jacob” 🎼

Balletforening Danmark arbejder for konceptualiserede balletaktiviteter for at sikre kvalitet og ensartethed på tværs af udbydere.


Styrk din holdning med
kultur & bevægelse

<span>%d</span> bloggers like this: