Slagelse

Velkommen til alt om ballet i 4200 Slagelse! Her finder du fællesskaber omkring både børne- og voksenballet samt ungballet og balletlegestue for hele familien.

Voksenballet

Voksenhold i Slagelse

Holdtræning for voksne – uanset alder og køn. Nyd det hyggelige fællesskab omkring træningen og kom samtidig i god form, få en bedre holdning/balance samt stærkere knæ, ankler, fødder og smidigere hofte, ryg og skulder.

Endnu ikke nogen voksenhold oprettet i Slagelse. Vil du være med til at oprette et træningsfællesskab i Slagelse? Kontakt os allerede i dag – gå til tilmeldingsformular

Børneballet

Børne- og ungdomshold i Slagelse

Børnehold fra 3 år og op til ungdoms-/ elitehold. Ballet er udviklende og sjov dansemotion og sansemotorik for dit barn. Ballettens univers udvikler kropsbevidsthed, fantasi, musikforståelse og dramatisk sans hos børn og unge.

Før- og efterfødselstræning

Barselshold i Slagelse

Motionshold for gravide og nybagte forældre med babyer. Tag din baby med ind i det skønne balletunivers, nyd musikken sammen og træn samtidig din egen krop, så du får din styrke og spændstighed tilbage.

Endnu ikke nogen barselshold oprettet i Slagelse. Vil du være med til at oprette et træningsfællesskab i Slagelse? Kontakt os allerede i dag – gå til tilmeldingsformular


Styrk din holdning
med kultur & bevægelse


%d bloggers like this: