Tak for din interesse

Hvis du har tilmeldt dig Balletforening Danmarks netværk via vores tilmeldingsformular, er du nu kommet på medlemslisten med dine valg og dine indtastede data og du kan nu drage nytte af vores hjælp og støtte til …

Følg vores BLOG ved at indtaste din mailadresse helt nederst på siden ⬇
Så får du en notifikation, når vi udgiver nye indlæg om:
TRIN & TRÆNING

Vi lader en balletunderviser præsentere, vise og fortælle om et trin fra ballettens træningssystem. Lær noget nyt som balletudøver eller få inspiration fra kolleger, hvis du er balletunderviser.

TIPS & TRICKS

Vi videregiver gode råd og konkrete tips om ballet fra balletundervisere og ledere af balletfællesskaber over hele landet. Få inspiration og ny viden som balletudøver eller tilskuer.

Lokale balletfællesskaber og landsdækkende aktiviteter

Vi fortæller om lokale balletfællesskaber i Danmark og informerer om fælles, landsdækkende aktiviteter og begivenheder.

Balletundervisning som fag

Vi fortæller om og skaber debat omkring balletundervisning og ballettræning som fag. Bliv også informeret om kurser, workshops og efteruddannelse for balletundervisere og ledere af balletfællesskaber på tværs af landet.

SKRIV TIL OS
charlotte@intelligentfitness.dk

Vil du tilslutte dig vores landsdækkende netværk Balletforening Danmark? ➡ Gå til tilmeldingsformularen her

Hvis du er i tvivl, om du allerede er tilmeldt og under hvilken kategori (tilskuer, udøver, underviser, fællesskab) så kontakt os her – så finder vi ud af det og kontakter dig.

Du kan også altid framelde dig netværket her.

<span>%d</span> bloggers like this: