Tak for din interesse

Hvis du har tilmeldt dig Balletforening Danmarks netværk via vores tilmeldingsformular, er du nu kommet på medlemslisten med dine valg og dine indtastede data og du kan nu drage nytte af vores hjælp og støtte til …

Følg vores BLOG og få en notifikation, når vi udgiver nye indlæg om:
TRIN & TRÆNING

Vi lader en balletunderviser præsentere, vise og fortælle om et trin fra ballettens træningssystem. Lær noget nyt som balletudøver eller få inspiration fra kolleger, hvis du er balletunderviser.

TIPS & TRICKS

Vi videregiver gode råd og konkrete tips om ballet fra balletundervisere og ledere af balletfællesskaber over hele landet. Få inspiration og ny viden som balletudøver eller tilskuer.

Lokale balletfællesskaber og landsdækkende aktiviteter

Vi fortæller om lokale balletfællesskaber i Danmark og hjælper gerne med at koordinere events, begivenheder og konkurrencer på tværs af landet.

Balletundervisning som fag

Vi hjælper med at arrangere fælles aktiviteter som møder, kurser, workshops og efteruddannelse for balletundervisere og ledere af balletfællesskaber på tværs af landet.

SKRIV TIL OS
charlotte@intelligentfitness.dk

Vil du tilslutte dig vores landsdækkende netværk Balletforening Danmark? ➡ Gå til tilmeldingsformularen her

Hvis du er i tvivl, om du allerede er tilmeldt og under hvilken kategori (tilskuer, udøver, underviser, fællesskab) så kontakt os her – så finder vi ud af det og kontakter dig.

Du kan også altid framelde dig netværket her.