Tak for din interesse

Hvis du har tilmeldt dig Balletforening Danmarks netværk via vores tilmeldingsformular, er du nu kommet på medlemslisten med dine valg og dine indtastede data og du kan nu drage nytte af vores hjælp og støtte til …

Følg vores BLOG og få en notifikation, hver gang vi udgiver nye indlæg inden for disse fokusområder:
Scenekunsten

– dugfriske nyheder fra balletscenen, nationalt som internationalt, samt fra dansernes liv bag kulissen.

TRIN & TRÆNING

– ballettens træningssystem – lær det et trin ad gangen og find den bedste musik.

TIPS & TRICKS

– gode råd og tilbud til dig som udøver, tilskuer eller repræsentant for et balletfællesskab.

Lokale balletfællesskaber

– fra et sted i Danmark, hvor der danses, ses på eller undervises i ballet.

Balletundervisning som fag

– balletfagligt indhold for undervisere

SKRIV TIL OS
charlotte@intelligentfitness.dk

Vil du tilslutte dig vores landsdækkende netværk Balletforening Danmark? ➡ Gå til tilmeldingsformularen her

Hvis du er i tvivl, om du allerede er tilmeldt og under hvilken kategori (tilskuer, udøver, underviser, fællesskab) så kontakt os her – så finder vi ud af det og kontakter dig.

Du kan også altid framelde dig netværket her.