Velkommen til tilmeldingssiden for Sorø Balletforening

LOGO Sorø Balletforening

Meld dig ind i Sorø Balletforening – sådan gør du:

Trin 1

Vil du tilmeldes et hold? Se her ⬇

Første gang du tilmelder dig, bedes du benytte kontaktformularen nedenfor (husk at afkrydse dine valg).

Herefter bliver du automatisk gentilmeldt ny sæson. Er du startet (= mødt op til træning ud over evt. prøvetime), anses det for en bindende tilmelding.

Der betales fuldt kontingent, uanset starttidspunkt, men du er velkommen til at udskyde start til en ny sæson begynder (januar og september).

Når du har tilmeldt dig via nedenstående formular, bliver du oprettet i vores medlemssystem på Holdsport.dk.

Vil du tilmeldes workshop/event? Se her ⬇

Tilmeld dig workshops og events ved at benytte kontaktformularen nedenfor. Vent med betaling, indtil du hører fra os.

Vil du være med som passivt medlem og holdes opdateret? Se her ⬇

Første gang du melder dig ind, bedes du benytte kontaktformularen nedenfor (sæt kryds i “Foreningskontingent – 6 måneder”).

Herefter bliver dit medlemskab automatisk fornyet hvert halve år, indtil du selv afmelder dig.

Der betales fuldt kontingent uanset indmeldelsestidspunkt.

Trin 2

Indbetal medlemskontingent (hold- og/eller foreningskontingent samlet) på mobile pay nr. 53943 eller ved bankoverførsel til reg.nr. 2300 (Nordea), konto nr. 8981740433.

Se deltagergebyr i formularen nedenfor ⬇

Bemærk

Du er tilmeldt, når din betaling er indgået på Sorø Balletforenings konto. Ved overtegning af sæsonhold optages deltagerne i rækkefølge efter indgået betaling. Ved overtegning af workshops/events optages deltagerne i rækkefølge efter tilmeldingsdato.

Sæsonhold/FASTE 2022: Start uge 03 – slut uge 17 (undt. uge 07+15):

Sæsonhold/DROP-IN 2022: Start uge 03 – slut uge 50 (undt. uge 07+15+18/4):

DROP-IN-hold – deltagergebyr afregnes v. fremmøde (kun til info/afkrydsning ikke mulig):

• Voksentræning/BalletFitness: mandag + torsdag kl. 17-18 + onsdag kl. 09.45-10.45 + ferietræning lørdag/søndag kl. 10-11 (deltagergebyr 30 kr. pr. gang)
  • Voksentræning/BodyMotion DANS: udvalgte mandage kl. 18.00-19.00 (NB. INTRO-kampagne: intet deltagergebyr/intet holdkontingent)

WORKSHOPS/EVENTS

• 09.01.2022 kl. 10-12 voksentræning: ÅBENT HUS/BalletFitness TRYDAY for nye deltagere (gratis) ➡ TILMELD HER
  • 20.02.2022 voksentræning: BalletFitness-workshop INTRO – vælg moduler herunder ⬇ (vent med betaling til selve dagen):

Foreningskontingent (obligatorisk for alle)

Undervisere i Sorø Balletforening:

Bestyrelsen i Sorø Balletforening:

• Formand: Pia Bruun Madsen, mobil 22 67 11 01, e-mail: pia@pia-bruun.dk
  • Næstformand: Anja Eberhardt, mobil 30 54 92 34, e-mail: anjaeberhardt00@gmail.com
  • Kasserer: Ina Nielsen, mobil 27 83 91 75, e-mail: ina-65@live.com
  • PR: Vibeke Von Gersdorff, mobil 51 89 28 94, e-mail: vibeke@gersdorff.dk
  • Sekretær: Lone Christiansen, mobil 20 97 55 17, e-mail: lone_christiansen@hotmail.com
  • Revisor: Lillian de Neergaard

CVR.nr.: 35753397

FITNESS TRYDAY er en del af kampagnen “Bevæg dig for livet”, hvor træningsudbydere over hele landet åbner op og inviterer indenfor i deres fællesskab og træningsfaciliteter. Afholdes hvert år i januar.

Sorø Balletforening byder indenfor i DANSESALEN på Frederiksberg med følgende program:
BalletFitness INTRO/1 times introduktion til ballet:
➡ de 5 grundpositioner
➡ strakte/bøjede knæ
➡ strakte/flexede fødder
➡ stabilitet i kropsstammen
➡ armsving/bensving

BalletFitness barre workout/1 times træning med virtuel træner:
➡ 6 øvelser for knæ, ankler, fødder
➡ 7 øvelser for hofte, ryg, skulder
➡ 4 knoglestyrkende kredsløbsøvelser
➡ 2 smidiggørende strækøvelser