Vi hjælper dig med at få flere elever

Balletforening Danmark hjælper undervisere med at få flere elever

Få din balletundervisning på landkortet og få flere elever. Vi samler al balletundervisning i Danmark i en online portal og gør det nemt at tilmelde sig en prøvetime på DIN balletskole. Er der interessante balletaktiviteter i dit område? Vi skriver meget gerne om det – kontakt os.

Om du underviser på en danseskole, en kommunal musik- eller ungdomsskole, en aftenskole eller i en idrætsforening, så ved du, at ballet har fantastisk meget at byde på som motionsform og som træningsmetode. Måske er du også bevidst om, at balletdansere har en helt særlig viden om og fornemmelse for bevægeapparatet ned til mindste detalje, for ikke at nævne musisk og kunstnerisk forståelse.

Vi vil gerne hjælpe dig som balletundervisere med at bringe dine evner og kompetencer i spil på flere måder og over for flere forskellige typer mennesker: unge balletudøvere, voksne motionister, børn og forældre og seniorer – for blot at nævne nogle få grupper. Samtidig vil vi gerne hjælpe flere mennesker med at opdage og få glæde af den skønne og alsidige motionsform, som ballet er.

Vores vision er, at der skal findes minimum ét ballethold i hver en by med en idrætshal – over hele landet.

Sådan hjælper vi

Vi markedsfører din holdtræning og sparrer med dig om idéer til nye koncepter og nye målgrupper.

EKSEMPLER: byoversigtmånedsnytkonceptualisering

Vi skaber rammerne for et fagligt samarbejde mellem undervisere på tværs af Danmark

EKSEMPLER: undervisernetværkgrupper på sociale medier

Vi arbejder for at skabe en formaliseret uddannelse til balletunderviser i Danmark.

EKSEMPLER: BalletFitness-uddannelsevidensblog

Hjælp os med at hjælpe …

Meld dig ind i Balletforening Danmarks undervisernetværk. Sæt X i rubrikken “jeg er underviser” på tilmeldingsformularen. Det er GRATIS at være medlem. Gå til TILMELDINGSFORMULAR.

Har du spørgsmål? Kontakt Charlotte de Neergaard på charlotte@intelligentfitness.dk eller mobil 23 24 86 12. Vi glæder os til at høre fra dig!