Velkommen til tilmeldingssiden for Sorø Balletforening

Trin 1

Meld dig ind i Sorø Balletforening – sådan gør du:

Vil du tilmeldes et hold? ⬇

Første gang du tilmelder dig, bedes du benytte kontaktformularen nedenfor (husk at afkrydse dine valg).

Herefter bliver du automatisk gentilmeldt ny sæson. Er du startet (= mødt op til træning ud over evt. prøvetime), anses det for en bindende tilmelding.

Der betales fuldt kontingent, uanset starttidspunkt, men du er velkommen til at udskyde start til en ny sæson begynder.

Vi træner hele året i disse sæsonperioder ⬇
  • Efterår = september til december (4 mdr.)
  • Forår = januar til april (4 mdr.)
  • Sommer = maj og juni (2 mdr.)
  • Ferietræning = juli og august (2 mdr.) + øvrige skoleferier i årets løb

Når du har meldt dig ind via kontaktformularen nedenfor, bliver du oprettet i vores medlemssystem på Holdsport.dk, hvorfra du modtager en bekræftelse.

Vil du tilmeldes workshop/event? ⬇

Tilmeld dig workshops og events ved at benytte kontaktformularen nedenfor. Vent med betaling, indtil du hører fra os.

Trin 2

Sådan betaler du ⬇

Indbetal kontingent/abonnement på mobile pay nr. 53943 eller ved bankoverførsel til reg.nr. 2300 (Nordea), konto 8981740433.

Deltagergebyr for DROP-IN-træning betales ved fremmøde på særskilt mobile pay oplyst af instruktøren.

Bemærk

Du er tilmeldt, når din betaling er indgået på Sorø Balletforenings konto. Ved overtegning af sæsonhold optages deltagerne i rækkefølge efter indgået betaling. Ved overtegning af workshops/events optages deltagerne i rækkefølge efter tilmeldingsdato.

Sæsonhold/FASTE

Barretræning DROP-IN – se tider her

WORKSHOPS/EVENTS

Undervisere i Sorø Balletforening:

Bestyrelsen i Sorø Balletforening:

• Formand: Pia Bruun Madsen, mobil 22 67 11 01, e-mail: piabruunmadsen@icloud.com
  • Næstformand: Anja Eberhardt, mobil 30 54 92 34, e-mail: anjaeberhardt00@gmail.com
  • Kasserer: Ina Nielsen, mobil 27 83 91 75, e-mail: ina-65@live.com
  • PR: Vibeke Von Gersdorff, mobil 51 89 28 94, e-mail: vibeke@gersdorff.dk
  • Sekretær: Lone Christiansen, mobil 20 97 55 17, e-mail: lone_christiansen@me.com
  • Revisor: Lillian de Neergaard

CVR.nr.: 35753397

FITNESS TRYDAY er en del af kampagnen “Bevæg dig for livet”, hvor træningsudbydere over hele landet åbner op og inviterer indenfor i deres fællesskab og træningsfaciliteter. Afholdes hvert år i januar.

Sorø Balletforening byder indenfor i DANSESALEN på Frederiksberg med følgende program:

1 times Barre Workout INTRO:
➡ benpositioner
➡ strakte/bøjede knæ
➡ strakte/flexede fødder
➡ stabilitet i kropsstammen
➡ armsving/bensving

1 times barre workout med virtuel træner:
➡ 6 øvelser for knæ, ankler, fødder
➡ 7 øvelser for hofte, ryg, skulder